Ini Adakah Halle Berry Gaya Paling Tidak Diharapkan Namun

Musim panas mungkin (malangnya) menjadi penggulungan, tetapi itu tidak akan menghentikan Halle Berry daripada berkhidmat sehingga warna rambut baru yang mencerminkan matahari terbenam yang paling indah.

Bintang itu memulakan kerjayanya di Instagram pada hari Ahad, dan kami terobsesi dengan kemunculan fuchsia yang diredamkan yang merangkak dari akarnya hingga hujungnya. Mereka pasti risiko, tetapi agak halus dalam cara penapis Instagram. Pasti, mungkin foto itu tidak berani dan merah jambu sebelum anda melemparkan penapis ke atas, tetapi warna tidak kelihatan sepenuhnya dari tempat.

Anda tidak akan pernah mempengaruhi dunia dengan menjadi seperti itu.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Halle Berry (@halleberry) pada

BERKAITAN: Jelajah Promosi Halle Berry untuk Penculikan Telah Mempunyai Extravaganza Fesyen

Seorang wanita selepas hati kita sendiri, Berry tidak pernah menjadi satu untuk berpegang pada satu pandangan terlalu lama, dengan setiap gaya menjadi lebih enviable daripada yang terakhir. Pixienya boleh dikatakan hampir satu era, bangsanya menjadi inspirasi untuk pinggiran kita sendiri, dan dia telah bereksperimen sejak bergoyang lapisannya lagi.

Tidak ada perkataan sama ada rupa baru Berry adalah untuk kerja atau bermain, tetapi tidak kira, kami masuk ke dalamnya. 

VIDEO YANG TERKAIT: Halle Berry pada Berkembang Biracial dan Dilancarkan di Sekolah All-White: ‘Kami Telah Dipanggil Oreos’

Dapatkan lebih dekat dengan berry baru ‘Berry, dan lihat lebih banyak makeover rambut selebriti di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map