Inilah Cara Dapatkan Analis Jalinan Jennifer Aniston

Kami biasa melihat Jennifer Aniston memakai tresses berambut pirang ke bawah, tetapi kadang-kadang dia menarik rambutnya ke dalam pengemaskinian tercantik yang telah kita lihat. Gaya Hidup Bukti Gaya Celebrity Chris McMillan adalah jenius di sebalik gaya braided ini, dan InStyleeditor fesyen dan kecantikan pada umumnya, Kahlana Barfield Brown, pergi terus kepada pakar untuk mendapatkan semua butiran untuk mencipta rupa.

Ini ‘lakukan bukan tentang memastikan setiap sekeping adalah di tempat, tetapi sebaliknya mengongkong jalinan sempurna. “Ia perlu mempunyai yang saya lihat sendiri,” jelas McMillan. Untuk bermula, dia berkata, “mengambil dua pertiga daripada bahagian atas rambut dan berpecahnya dalam tiga.” Kerana anda menjalin jalinan Perancis tidak perlu risau jika keping jatuh dari kepang. Membolehkan helai longgar untuk membingkai muka adalah yang benar-benar membuat gaya ini kelihatan riang. Sebaik sahaja anda sampai ke akhir mengasah, “curl di bawah, ambil pin bobby, dan pinkannya.” Pastikan untuk tekan main di bahagian atas untuk melihat dengan tepat bagaimana ia dilakukan.

Cuba kemaskini cantik Aniston pada wajah anda sendiri dengan aplikasi YouCam Makeup, kini boleh didapati secara percuma pada peranti iOS dan Android.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 48 =

map