Inilah Di mana Untuk Beli Seluar Putih Kegemaran Oprah Winfrey

Perjuangan untuk mencari seluar putih yang sempurna adalah nyata. Pasti, seluar putih yang cerah kelihatan hebat-terutama semasa musim bunga dan musim panas-tetapi tangan anda pada pasangan yang sesuai dan tidak dapat dilihat dapat menjadi rumit. Nasib baik, kami mempunyai Oprah untuk membimbing kami ke arah yang betul. Semasa membuat rakaman foto terkini O, Majalah Oprah, dia mendedahkan seluar putih yang dia sedang terobsesi.

“Lihatlah potongan itu,” Oprah bermula dengan video Instagram yang ditunjukkan di bawah. “Saya suka, ini adalah seluar Michael Kors secara semula jadi potongan yang bagus. Anda tahu seluar putih yang sukar diperolehi. “Ya, Oprah, kami tahu, jadi kami mengambil nasihat anda dan mencuba sepasang dari jenama itu, anda boleh berbual dengan pasangan mewah dari Michael Kors Collection $ 1,195; com).

Jadi segar! Jadi bersih! Terima kasih, @michaelkors! Lihat cerita Instagram kami untuk pergi ke belakang tabir penutup Mei kami dengan shoot @oprah! (����: @jznotthatjayz)

Satu jawatan yang dikongsi oleh O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) pada

Neiman Marcus juga mempunyai gaya yang sama dengan jualan ($ 417; neimanmarcus.com) Atau anda boleh menyimpan lebih banyak lagi dengan mencuba jins putih kurus putih ($ 78; bloomingdales.com) dari talian Michael Michael Kors. Sama ada, anda akan jatuh cinta dengan seluar putih jenama seperti Oprah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 16

map