Inilah Mengapa Melania Trump Sentiasa Berpeluang dengan Terbuka Mulutnya

Ia adalah 2018, dan selfie adalah perkataan sebenar dalam kamus-jadi selamat untuk mengatakan anda mungkin mempunyai kaedah pilihan untuk menyamar untuk kamera. Mungkin anda kawan yang lebih suka di sebelah kiri gambar kumpulan untuk menunjukkan sisi baik anda, atau mungkin anda percaya dalam falsafah “menyayat” Tyra Banks. Untuk Melania Trump, itu semua tentang ikan gape ikan. Sekurang-kurangnya itulah yang kami perhatikan selepas menganalisis gambar-gambar penampilannya selama 15 tahun yang lalu.

Digunakan secara kerap oleh selebriti di atas permaidani merah, gape ikan adalah pose wajah di mana bibir atas dan bawahnya selalu-pursed dan dipisahkan. Ia mendapat nama samarannya kerana ia menyerupai sedikit bentuk mulut, katakanlah, ikan mas emas yang pertama. Yang mengejutkan, ia menjadi salah satu yang lebih memanjakan, menarik kelihatan kamera boleh menangkap.

Melania Trump Mouth - Embed - 2
Getty Images

BERKAITAN: Apa Pakaian Melania Trump Sebenarnya Mengatakan

“Ia kelihatan lebih seksi apabila mulut anda terbuka sedikit sahaja,” jelas pakar bahasa badan Traci Brown. “Bibir anda akan kelihatan sedikit lebih besar seperti itu.” Brown mengatakan bahawa model telah menyempurnakan rupa kerana ia kurang mengganggu daripada senyuman gigi dan tidak mengambil perhatian dari pakaian yang mereka model. Walaupun kita tidak boleh mengatakan matlamat akhir Melania adalah untuk kelihatan seksi apabila dia berpose, memandangkan kerjaya masa lalu sebagai supermodel, ia hanya semulajadi bahawa dia telah bergerak ke bawah.

Melania Trump Mouth - Embed - 3
JIM WATSON / Getty Images

Di samping mulut yang sedikit terbuka, dia menggulung kepalanya sedikit, “jadi kamera tidak akan melihat bahagian bawah lubang hidung anda,” kata Brown. Pose ini juga menjadikan mata anda kelihatan lebih besar berhubung dengan seluruh wajah anda.

“Kami sangat tertarik dengan perkara yang lebih besar, itulah sebabnya kami suka anjing,” jelas Brown. “Itulah sebabnya kami menyukai bayi dan anak anjing, bayi lebih canggih dari orang dewasa, anak anjing cuter daripada anjing dewasa.”

Melania Trump Mouth - Embed -1
NurPhoto / Getty Images

Itu bukan untuk mengatakan bahawa dia tidak memerah senyuman setiap sekarang dan kemudian, walaupun. Kadang-kadang, kita melihat debut Melania senyuman yang sebenar. Ia kurang bersemangat dan lebih banyak tentang matanya. “Tersenyum tidak mempunyai banyak kaitan dengan mulut sebenar anda seperti apa yang kami fikirkan,” kata Brown. “Anda mahu mencari kaki gagak di sana.” Ini semua tentang mata anda menyala dan menunjukkan tenaga dan emosi.

Anda tidak memerlukan tahun pengalaman pemodelan untuk menguasai langkah itu, sama ada. Untuk mencubanya semasa selfie seterusnya, Brown berkata untuk meletakkan lidah anda di atas bumbung mulut anda. Ia dengan serta-merta mencipta rupa dan bahkan menarik wajah anda sedikit demi sedikit supaya mata anda kelihatan lebih besar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 27 =

map