Kourtney Kardashian $ 3 Rahsia Mengekalkan Perut Flat dan Nixing Cellulite

Fakta, Kourtney Kardashian selalu memberi kami matlamat pemakanan sihat. Dari resipi tanpa rasa bersalahnya ke rancangan detoksinya, dia adalah ratu tabiat yang sihat di klan Kardashian, dan dia tidak pernah malu tentang mendedahkan rahsia-rahsianya. Kali ini, dia berkongsi alternatif untuk minum kopi, dan ia juga datang dengan beberapa faedah perut.

“Sejak saya telah berhenti minum kopi, teh hijau ($ 3; amazon.com) telah pergi,” kata Kardashian menerangkan aplikasi dan laman webnya. “Saya biasanya akan mempunyai teh hijau panas pada waktu lewat pagi atau petang-walaupun ia panas di luar.” Bukan sahaja pengganti hebat yang tidak meletakkan anda di tepi seperti kopi, tetapi ia juga merupakan sebahagian daripada rutin senaman Kardashian. “Setiap kali saya cuba meningkatkan rejimen latihan saya, saya minum teh hijau es yang lebih tinggi, saya bersumpah untuk menjadikan perut saya lebih rata,” tambah Kardashian. “Juga, teh hijau boleh membantu mengurangkan tanda-tanda selulit.”

Minuman itu datang dengan beberapa faedah dalaman juga. “Kafein dalam teh hijau dan matcha disampaikan ke dalam aliran darah anda lebih perlahan daripada dengan espresso atau kopi, jadi ia bertahan lebih lama, dan saya tidak mendapat kejutan yang datang dengan kopi yang tinggi,” kata Kardashian. “Juga, teh hijau mengandungi banyak antioksidan semulajadi dan sifat anti-radang yang dikatakan menghalang segala-galanya daripada penuaan pramatang kepada kanser.”

Twinning's Green Tea
Kesopanan
$ 3

BERBELANJALAH SEKARANG

Bahagian yang terbaik mengenai minuman untuk Kardashian: Ia sangat berpatutan. Kardashian tidak menyerlahkan satu jenama tertentu. Tetapi anda boleh mengambil 20 pek teh hijau Twinnings dari Amazon untuk hanya $ 3. Kami pasti akan memanaskan secawan sebelum hari berakhir.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 91

map