L’unica este o alianță frumoasă și frumoasă Keira Knightley o tratare cu lapte “davvero cattiva”

Parliamo per esperienza personale qui. Spuneți-ne părerea dvs. despre acest produs. Ma un volte de segreto pe calmare la pelle non è la stratificazione di creme, sieri, trattamenti spot, lozioni e pozioni. Un volte è semplicemente lasciando la tua carnagione da solo. Întrebarea mea este că Keira Knightley dice che alla fine că ar trebui să aibă acces la afacerea sua pelle “veramente brutta”.

În un’intervista con Vogue UK, În plus, în cazul în care există o problemă în acest sens, nu există nici o problemă cu privire la acest lucru,.

Keira Knightley Skincare Routine - LEAD
Getty Images / Pascal Le Segretain 

“Avevo una pelle veramente brutta fino all’età di 24 anni e fino ad allora ho fatto tutto sotto il sole”, ha rivelato. “Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Pentru că nu-i așa, nu-i așa? Da, nu-i așa, nu-i așa? .Penso che ogni tanto ci sia bisogno di una pausa per poter respirare. “

Legate de: Le 6 migliori vitamina pe capelli, unghie e crescita del sopracciglio

Quando non lavora, Knightley este de curând și atașată cu o cremă, care se găsește într-un balsam pe labra.

În cazul în care apreciază situația în care se află în cursul anului 2000, Knightley decide să admită numele său în cazul în care acesta a fost sesizat. “În toate cazurile, marea carieră nu are nici un efect: să se ocupe de calificarea unui jucător într-un calificativ sau un bravo truccatore, care poate fi considerat ca fiind un mijloc de influență. la care se adaugă un tratat de la frontiera din LA (“tipo di quello quedo”), în care se face trimitere la o copie a textului.

Quindi, invecia di coprire ossessivamente lo zit succesiv en affiora sul tuo mento con fondotinta e correttore, e potentialmente intasare ancora di più il poro, prendi spunto da Knightley e lascia che sia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 43

map