Mary Louise Parker, Whoopi Goldberg, dan Mandy Moore Secara Rasmi Di Biz Fesyen

Kami mempunyai tiga sebab yang hebat untuk meletakkan jenama kulit jenama sosial yang bertanggungjawab Parker Clay di radar anda sekarang: Mary Louise Parker, Whoopi Goldberg, dan Mandy Moore. Bulan ini pelakon-pelakon membawa bintang mereka ke dalam kumpulan beg tangan bersama-sama (memikirkan tudung caramel yang megah dan siluet baldi brendi yang luas) yang diilhamkan oleh dan dinamakan selepas masing-masing ibu mereka.

Bagi Parker, yang secara peribadi menyeru rakan-rakannya, Goldberg dan Moore untuk membantu projek itu, inisiatif ini kelihatan sangat dekat dengan rumah. Anak angkatnya, Caroline Aberash, dilahirkan di Ethiopia, di mana semua tawaran Parker Clay berharga diperolehi dan dihasilkan oleh pengrajin tempatan, beberapa diantaranya aktris bersambung dengan orang ketika melawat kilang label di Afrika.

Mary Louise Parker x Parker Clay
Parker dan anaknya melawat kilang Parker Clay, Courtesy

“Melangkah ke Addis Ababa, Ethiopia untuk bertemu lelaki dan wanita di belakang produk-produk cantik ini tidak dapat dijelaskan,” katanya. “Biasanya para tukang di belakang produk dilupakan, tetapi di Parker Clay mereka dirayakan. Mereka adalah motivasi mengapa syarikat ini wujud. “

Mary Louise Parker x Parker Clay
Parker dan pasukan Parker Clay di Ethiopia, Courtesy

Seperti semua perkara lain di dalam menu Parker Clay (termasuk barang-barang beg tangan dan gaya hidup yang lain (bilangan yang dicipta oleh wanita yang bekerja dengan bukan keuntungan Ellilta International untuk meninggalkan perdagangan seks komersil negara untuk pekerjaan mahir) jualan gaya edisi terhad ini memupuk ekonomi mampan dalam bidang pembangunan dengan mewujudkan pekerjaan jangka panjang dengan upah yang saksama dan manfaat penuh.

Sudah tentu, ada satu lagi cabutan utama: Potongan-potongan super comel dan membuat hadiah Hari Ibu lebih baik daripada kotak coklat dadah-dan mudah didapati untuk pra-pesanan sekarang. Atau nasihat? Beli dua. Dengan cara itu anda tidak perlu meminjam.

Tinjau ke bawah untuk melihat dan membeli gaya sekarang-dan lawati ParkerClay.com untuk mengetahui lebih lanjut mengenai misi yang luar biasa syarikat.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -3
Kesopanan

Beg bahu Mimi, $ 238; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -4
Kesopanan

Beg Emma, ​​$ 218; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -5
Kesopanan

Caroline Tote, $ 208; parkerclay.com.

Mary Louise Parker x Parker Clay - Embed -6
Kesopanan

Beg Emma, ​​$ 218; parkerclay.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 10 =

map