Olivia Culpo dan Justine Marjan Menunjukkan Kami 3 Cara Gaya Rambut Paling Hangat 2017

Tahun 2017, dan semua orang sedang mengkaji semula bob ikon Victoria Beckham yang terkenal hampir 20 tahun yang lalu, kembali ketika dia biasa pergi Posh Spice, iaitu. Panjang tumpul dipasangkan dengan bahagian pusat yang tepat dan penamat yang rapi sama seperti klasik hari ini kerana ia kembali pada masa itu, tetapi jika anda pergi untuk tanaman, pilihan gaya anda tidak terhad kepada hanya itu. 

Olivia Culpo tahu gerudi itu. Semenjak memulakan debutnya lebih awal pada tahun ini, kami pastinya melihat bahawa kelancaran, berkilat pada tanaman, tetapi bintang itu sentiasa memberi inspirasi kepada kami dengan gelombangnya yang tidak dapat dilalui, keriting berstruktur, dan separuh pengambilan makanan manis, semua penghibur hairstylist Justine Marjan.

BERKAITAN: Ini Adalah Bagaimana Olivia Culpo Mendapat Bob Volumnya

Kami bekerjasama dengan Culpo dan Marjan, yang memberikan kita keraguan tentang bagaimana untuk mengambil satu gaya, dan tiga cara yang berbeza untuk mengatasinya. Dilengkapi dengan arsenalnya GHD Platinum Styler ($ 250; sephora.com), Marjan menggariskan langkah-langkah yang tepat yang perlu diambil untuk menarik setiap kesan. Mainkan bermain di video di atas untuk melihat tiga cara yang serba boleh yang anda boleh bekerjasama dengan bob anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map