Pilihan Cincin Pertunangan Bukan Tradisional, dari David Yurman

Kami duduk dengan perhiasan di N.Y.C. David Yurman. etalase untuk cincin pertunangan Facebook Live to talk, dan bukannya kusyen biasa, persegi atau berlian bulat. Pasangan moden mahu lebih banyak pilihan daripada cincin berlian tradisional, dan David Yurman mempunyai banyak tawaran, dari cincin terbungkus dalam pelbagai logam, kepada batu permata berwarna-warni yang dikelilingi oleh halo berlian, dan suasana timur-barat yang bergaya yang kita lihat lebih banyak lagi sejak kebelakangan ini kerana trend itu mula menangkap. 

Berbagai jenis wanita jelas mempunyai gaya yang berbeza ketika datang ke perhiasan mereka, dan bergantung pada gaya hidupnya, pengantin perempuan mungkin ingin pergi dengan sesuatu yang kecil dan sederhana, atau kuat dan berwarna-warni. Cincin pertunangan Kate Middleton adalah gaya non-tradisional yang popular bahawa banyak pengantin, wanita purata, dan selebriti sama-sama mendasarkan cincin mereka sendiri. 

BERKAITAN: 13 Cincin Engagement Selebriti Bukan Tradisional

Tinjau ke bawah untuk melihat dekat pada beberapa cincin yang dipaparkan dalam video di atas, dan tonton video untuk melihat apakah cincin pertunangan bukan tradisional boleh menjadi pilihan yang tepat untuk anda!

David Yurman Rings - 4
David Yurman
David Yurman Rings - 1
David Yurman
David Yurman Rings - 6
David Yurman
David Yurman Rings - 2
David Yurman
David Yurman Rings - 5
David Yurman
David Yurman Rings - 3
David Yurman
David Yurman Rings - 9
David Yurman
David Yurman Rings - 7
David Yurman
David Yurman Rings - 8
David Yurman
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 91

map