Reverse Balayage adalah Trend Warna Rambut Anda Sekitar untuk Melihat Di mana-mana

Ambil apa yang anda tahu tentang balayage, dan dalam kata-kata Missy Elliot, flip dan sebaliknya. Itulah konsep di sebalik trend utama yang menonjol yang membuat pusingan di Internet. Nama ini bercakap untuk dirinya sendiri: Daripada asas yang lebih gelap dengan lukisan, sorotan yang lebih ringan, atau akar yang lebih gelap memudar ke dalam kecerunan yang lebih ringan, reban balayage berfokus pada lukisan pada helai yang lebih gelap.

Teknik perakam itu mula mengambil buzz selepas Deryn Daniels, penata rambut di Chrome Salon di Evergreen, Colorado, menyiarkan gambarnya dengan Instagram dengan keterangan, “Dalam dunia yang penuh dengan balayage berambut, menjadi sebaliknya.” Seperti yang anda dapat lihat dari snap, ia mempunyai berambut perang yang agak dramatik untuk kecerunan si rambut coklat. Oleh itu secara teorinya, mempunyai akar berambut perangnya tumbuh, warna rambut yang lebih gelap akan terus tumbuh di hujung, atau dipotong semasa potong. Tetapi inilah salah satu contoh bagaimana cara membalikkan rumahage dapat digunakan.

Super teruja untuk mengatakan bahawa salah satu daripada ciptaan saya telah diperhatikan dan dipaparkan di dalam artikel di allure.com 了 sebutkan jika anda ingin mempelajari sedikit lebih lanjut tentang bahayage terbalik. Cheesin begitu keras sekarang https://www.allure.com/story/reverse-brunette-balayage-hair-color-technique #paulmitchellpro #paulmitchellcolor #coloradohairstylist #chromesaloncolorado

Satu jawatan yang dikongsi oleh Deryn Daniels Hair (@deryndaniels) pada

Terima kasih banyak kepada pelanggan saya yang indah @row_row_xo ♡ Adakah keseronokan untuk bertemu dengan anda! Tidak boleh menunggu sehingga masa depan ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀�� Peti Masuk hari ini untuk menganjurkan konsultasi padanan warna PERCUMA anda �� ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ALL ALL ALL ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ # # # # longhair #extensions #extensions #sharleesrayne #hairstylist #hairgoals #hairinspo #instahair # instagram #hairstyles #luxurylifestyle #followforfollow #prettygirls #salon #hairdresser #freelance #hairdresser #mobilehairstylist #melbournehair #blonde #blondebalayage #reversebalayage

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sharlees.Rayne (@ sharlees.rayne) pada

Dalam bentuk paling tulen, yang paling halus, Tina Outen, seorang penata rambut untuk Streeters, berkata teknik itu hanya memilih “bayangan yang lebih dalam daripada yang kamu pakai sudah” dan melukisnya secara percuma dengan papan. Dia mengatakan helai gelap yang dilukis harus duduk di bawah dan di atas bahagian-bahagian yang lebih ringan, jadi ia memberi anda “hasil yang diletupkan bukannya jalur.” Ini nampaknya cara yang sangat semula jadi untuk memperdalam warna rambut anda.

BERKAITAN: Trend Balai Harian untuk 2018 Itu Akan Meniup Pikiran Anda

Cara ia dicat, dia berkata, masih perlu memberi anda banyak kawasan akar yang tidak disentuh, supaya pertumbuhan anda sangat semula jadi. “Intinya ialah anda boleh mengembangkan warna anda secara semula jadi tanpa garis keras, jadi itu adalah pilihan peribadi anda tentang apa yang anda cari dalam warna anda,” kata Outen tentang berapa kerap untuk melawat pewarna anda.

Sorotan sorotan lama ?? BALAYAGE REVERSE yang dilakukan oleh Lana. Mudah. Kosong. Sihat. Penyelenggaraan rendah # # olaplex # shearblissnyc # salon ## balayage # bestcolor # bestsalon # color # colorcorrection # highlight # babyblonde # babylights # blonde # bestblondes # modernsalon # olaplexnyc # haircolor # hairbloggers # haircolorist # hairfashion # fuckinghair # foilayage # hairpainting # hairart # hairoftheday # instadaily # schwartzkof @wellaeducation @schwarzkopfpro @olaplex @fuckinghair @schwarzkopfpro @wellaeducation @behindthechair_com @modernsalon @balayageombre @shearblissnyc @

Satu jawatan yang dikongsi oleh Shear Bliss NYC (@shearblissnyc) pada

Saya suka warna yang lebih hangat dan gelap ini. Saya suka mencairkan warna pada berambut perang yang sedia ada terutamanya apabila ini adalah hasilnya. . . . . #hearteyes #colormelt #reversebalayage #mocha #caramelcopperombre #longhair #diarichesse #utahhairstylist #workingmom #entrapreneur #smallbusiness #bossypants #instructor #apprentice #cosmetology #staytayhair

Satu jawatan yang dikongsi oleh Stacy Taylor (@ stay.tay.hair) pada

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pengecualian. Jika anda memilih untuk melakukan lebih banyak ombré terbalik, mungkin ada lebih banyak sentuhan (dan $$$) diperlukan. Bergantung pada salun anda, lokasi geografi, dan bagaimana pengalaman colorist anda, satu set kemuncak penuh boleh berharga di mana saja dari $ 150 ke atas $ 450.

Jadi, ia akan menggantikan kemuncak sinaran matahari yang biasa? Ia tidak mungkin. Malah, trend ini lebih menyerupai sorotan, dan salah satu cara yang paling mudah untuk pergi gelap jika anda bersedia untuk perubahan.

Walau apa pun, jika anda mahu melancarkan tren sebelum semua rakan anda, masa kini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 38

map