Salah satu daripada $ 3 Balsem Bibir Terjual Setiap Kedua Di Dunia

Dalam masa hampir enam saat, anda akan dapat sampai ke penghujung ayat ini, enam tiub yang telah dijual dengan enam tiub Burt’s Bee’s Natural Moisturizing Beeswax Lip Balm ($ 3; walmart.com). Itulah statistik yang mengesankan, tetapi pastinya tidak sukar dipercayai kerana tag harga-harga $ 3, rumusan mesra alam dan kultus yang sangat berpatutan. Malah, anda mungkin sudah mempunyai tiub masuk sekurang-kurangnya salah satu poket kot musim sejuk anda.

Tiub kuning bibir kecil membuat debutnya di dunia pada tahun 1991, menjadikannya berumur 27 tahun, dan dengan cepat menjadi penjual terbaik apabila ia dilancarkan. Anak otak Burt’s Bees pengasas Burt Shavitz dan Roxanne Quimby, idea itu dilahirkan ketika kedua-dua mereka mencari cara untuk menggunakan lebah yang sisa daripada gatal-gatal Burt dan terjadi untuk mencari resipi almanak petani untuk bibir bibir lebah. Dan hari ini, dalam masa 24 jam, kilang Burt’s Bees boleh mengepam di antara 200,000 hingga 500,000 balm bibir.

VIDEO: 6 Kedai Ubat Terbaik Di Bawah $ 15

“Beeswax Lip Balm kami dibuat dengan 100% semulajadi, bahan berkhasiat,” kata Pengarah Pemasaran Antarabangsa Bees Burt’s, Matt King, ketika ditanya kepada kami apa yang membedakan benjolan selain dari orang lain. “Kondisi kulit lebah, antioksidan Vitamin E melembapkan-dan, tentu saja, tandatangan Minyak Peppermint meninggalkan bibir dengan kesegaran yang menyegarkan!”

Burt's Bees 100% Natural Moisturizing Beeswax Lip Balm
Kesopanan
Lebah Burt
$ 3

BERBELANJALAH SEKARANG

RELATED: 7 Masker muka yang menenangkan yang boleh sembuh dengan serta-merta

Sebagai tambahan kepada penggubalan formula formula yang berkesan, ia berkata misi jenama itu adalah sumber bahan yang bertanggungjawab. “Hari ini, kita sumber Beeswax dari Uyowa, Tanzania, menggunakan gabungan kaedah baru dan tradisional. Pemangsa lebah Uyowa mampu membekalkan lebih dari separuh lilin yang digunakan dalam produk kami. Harapan kami dan tujuan kami adalah untuk membiayai semua Beeswax kami dari masyarakat sumber dan memperluaskan program ini untuk memasukkan minyak, lilin dan mentega lain yang kami gunakan dalam banyak produk kami, termasuk balsem ikonik kami. “

Lebih 20 tahun kemudian, balsem masih terdapat dalam formula klasiknya, tetapi ia telah diperluaskan dengan masa-masa, dan sekarang ia ditawarkan dalam 15 citarasa yang berbeza, seperti strawberi, timun & pudina, kelapa dan pir, dan delima liar yang popular.

Penyelesaian untuk bibir patah? Tiga tiub itu hanya terbang dari rak.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map