Saya Takut: Cat Inc’s Paint Boleh Sembur

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Begitu cantik kerana hasilnya mungkin, melabur dalam beberapa #nailart selalu menjadi kecantikan yang memakan masa yang lama-sehingga kini. Paints Inc’s Paint Can Spray adalah alat yang paling berpatutan dan mudah digunakan yang membolehkan anda dengan cepat menghidupkan manicure baru dengan semburan mudah butang. Seperti Serrano menunjukkan dalam video di atas, letakkan tangan anda di atas permukaan yang anda boleh dengan mudah membersihkan atau melupuskan dan menonton katil anda dengan serta-merta mengisi dengan warna. Formula pelekat dengan mudah akan mencuci tangan anda dengan sabun dan air, namun akan tetap ditekan ke kuku anda. Lebih baik lagi, versi tersedia dalam warna merah jambu pucat, perak, dan fuchsia cerah, Serrano.

Saya'm Obsessed - Angelique - Nails Inc. EMBED
Kesopanan

Beli ia: $ 12; us.nailsinc.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Smith & Cult Nail Polish

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 81

map