Saya Takut: Kacang Sweet Clinique Scrub Gula dan Bibir Bibir

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Jika tiba masanya untuk membungkus hadiah manis untuk gal manis dalam hidup anda, jangan cari lebih jauh daripada Sweet Pot Clinique Gula Scrub dan Lip Balm. Boleh didapati dalam enam warna (berfikir baldu merah, bunga oren, mawar manis, dan citron bleu, antara lain), produk dua-dalam-satu ini dilengkapi dengan pelembab bibir pelembab di satu sisi dan gincu bibir yang sangat menggembirakan lain. Setiap orang menawarkan masa yang sesuai untuk memilih saya dan, untuk boot, akan meletakkan senyuman di wajah sesiapa, stat.

Saya'm Obsessed - Angelique - Clinique EMBED
Kesopanan

Beli ia: $ 20; clinique.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Nars’s Laguna Bronzing Powder

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano mencintai mereka– dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 3

map