Saya Takut: Lipstik Berwarna Nourishing Bibir Bobbi Brown

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield Brown, InStyle‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Flaky, bibir super kering seringkali merupakan hasil yang malang yang kerap dabbing pada lipstik kegemaran anda. Tetapi terima kasih kepada pemilihan liputan Lipstik Nourishing Lipstik Bobbi Brown, kini anda boleh mempunyai teduhan dan kelembapan anda. Terdapat pelbagai warna dari merah jambu, merah jambu neutral hingga karang terang (terdapat 16 jumlah), alat penghidratan ini dibungkus dengan formula yang terdiri daripada alpukat, babassu, dan minyak jojoba, kompleks minyak zaitun, mentega biji koko dan lain-lain. bahan-bahan yang kaya nutrien yang membawa kepada bersinar cemerlang. Untuk boot, rasanya seperti bibir bibir ketika ia meluncur.

Saya'm Obsessed - Kahlana - Bobbi Brown embed
Kesopanan

Beli ia: $ 28; bobbibrowncosmetics.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Bobbi Brown Shimmer Compact Brick dalam Pink Quartz

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield Brown menyukainya-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 85

map