Saya Takut: Luka Lembut Byredo yang Lilin

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Kahlana Barfield Brown, InStyle‘s editor fesyen dan kecantikan pada umumnya. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Jika anda ingin mengambil permainan aroma di rumah anda ke peringkat seterusnya, sudah tiba masanya untuk melabur dalam Byredo. Khususnya, jenama kecantikan yang baru-baru ini dikeluarkan lilin Loose Lips adalah pengambilan mewah, seperti yang dijelaskan oleh Barfield Brown dalam video di atas, tabung klasik gincu. Bau mengandungi nota air mawar, ungu, dan ceri, dan ia terletak di dalam kaca hitam dan separa semata-mata yang ramping. Ia boleh membakar selama kira-kira 60 jam dan pasti mengesan kasut dari mana-mana tetamu yang anda selamatkan ke rumah anda. Siapa yang tidak mahu membuat pelaburan semacam itu, stat?

Saya'm Obsessed - Kahlana - Byredo EMBED
Kesopanan

Beli ia: $ 80; barneys.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Rose Ofredo’s No Permaisuri Tanah Lelaki

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Barfield Brown menyukainya-Dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak obsesi kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map