Saya Takut: Viktor & Rolf’s Flowerbomb Hair Mist

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Adakah anda mencari cara baru untuk memakai aroma kegemaran anda? Kabut rambut hanyalah jawapan yang anda cari. Viktor & Rolf telah mengubah citarasa Flowerbomb mereka yang tercinta menjadi kabut rambut yang mesti mempunyai cengkeh yang lembut dan lembut. Nota jasmine Sambac, centifolia meningkat, orkid lembu, dan feri bunga pembeli di dasar nilam akan membangkitkan rasa berada di taman yang indah di mana sahaja hari anda boleh membawa anda. Tambahan pula, botol merah jambu pastel akan kelihatan cantik di mana-mana kesombongan. Beberapa spritzes setiap pagi akan melakukan tipuan, apatah lagi botol merah jambu pastel akan kelihatan cantik di mana-mana kesombongan. Berharap untuk mendapatkan set lengkap pujian pada rambut anda. 

Saya'm Obsessed - Angelique - Victor and Rolf EMBED
ihsan

Beli ia: $ 125; sephora.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Bumbung dan Bumbung Dryspun Selesai 

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya-Dan lawatan instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map