Saya Takut: Wartawan Yayasan Surreal Skin Kecantikan Surratt

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘pengarah kecantikan s. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Pasti, terdapat seluruh asas yang berfungsi untuk menyelesaikan pekerjaan, tetapi Surratt Beauty Surreal Foundation Wand memberikan liputan penuh kulit dengan sedikit kecerahan yang menyaingi penapis foto media sosial kegemaran anda. Apa yang membezakan asas ini? Bersama dengan ringan, demi-matte selesai, formula Surratt Beauty dilengkapi dengan aplikator sendiri, dan asas sebenar terletak di dalam berusnya. Hanya tekan di bahagian bawah tongkat dua hingga tiga kali untuk melepaskan jumlah yayasan yang sempurna ke dalam bulu, dan sapukan untuk aplikasi yang mudah, walaupun. Kulit yang nyata adalah hanya satu daripada 15 warna.

Saya'm Obsessed 2 Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 65; net-a-porter.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Pembancuh Kulit Perfector Berkilat Becca Berkilau

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya– dan lawati instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 48 =

map