Saya Tergesa-gila: Maskara Berkembar Beautycounter

Selamat datang ke Saya Takut, siri video harian dengan Angelique Serrano, InStyle ‘s pengarah kecantikan. Semak semula setiap hari kerja untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk kecantikan dan alat yang dia tidak dapat mencukupi.

Jika anda mempunyai bakat untuk dramatik ketika datang ke bulu mata anda, Beautycounter’s Lengthening Mascara akan menyuntik kesan maksimum hanya dengan beberapa swipes. Formula penyaman maskara ini dibungkus dengan mentega koko, mentega shea, dan minyak buah delima, tetapi sebagai Serrano menerangkan dalam video, ia tidak seperti apa-apa maskara semua-semula jadi yang anda mungkin telah mencuba sebelum ini. Apa yang membezakan tiub Beautycounter adalah bahawa ia memenuhi janji dengan melapisi setiap lash bermula pada akar sehingga mereka mencapai semua jalan dan menyaingi satu set falsies. Tergampak pada video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano sepenuhnya taksub.

Saya'm Obsessed - Beauty Counter Embed
Kesopanan

Beli ia: $ 29; beautycounter.com.

BERKAITAN: Saya Takut: Glossier Flavored BalmDotCom Trio 

Tonton video di atas untuk mengetahui mengapa Serrano menyukainya-Dan lawatan instyle.com/videos untuk lebih banyak kegemaran kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 50 =

map