Segala sesuatu yang kita ketahui Tentang Girlfriend James Franco, Isabel Pakzad

Reputasi James Franco telah dicemari selepas Golden Globe 2018, di mana Franco membawa pulang anugerah untuk Artis Bencana, apabila berbilang wanita datang menuduh dia melakukan salah laku seksual.

Franco menafikan dakwaan itu – “perkara yang saya dengar di Twitter tidak tepat” – tetapi menambah bahawa dia merancang untuk mengambil tanggungjawab atas tindakannya. “Cara hidup saya, saya tidak boleh hidup jika ada restitusi dibuat. Saya akan membuatnya. Jadi jika saya melakukan sesuatu yang salah, saya akan memperbaikinya, “kata Franco.

Perbualan sekitar Franco telah meninggal dunia. Dia tidak dicalonkan untuk Oscar untuk Pelakon Terbaik, walaupun memenangi Golden Globe dalam kategori itu, tetapi dia akan terus membintangi musim 2 The Deuce. Dan HBO bukan satu-satunya yang melekat dengan Franco: Teman wanitanya, Isabel Pakzad, kekal bersama lelaki itu sepanjang skandal.

Kedua-duanya dilaporkan sejak sejak awal November, dan telah dikesan bersama baru-baru ini sebagai 23 Julai, ketika mereka membuat debut permaidani merah sebagai pasangan pada malam pembukaan Lelaki Putih Lurus

James Franco and Isabel Pakzad embed
Dimitrios Kambouris

Walaupun kedua-duanya tidak bercakap secara terbuka mengenai cinta mereka, kecuali Franco menyebutkan teman wanitanya “Isabel” Howard Stern pada bulan Disember, mereka telah dikesan di khalayak ramai pada beberapa kesempatan, termasuk selepas dakwaan salah laku seksual timbul.

James Franco Girlfriend
Kevin Mazur / Getty Images

Pakzad adalah tarikh Franco ke Anugerah SAG 2018, di mana mereka kelihatan tersenyum di antara satu sama lain di dalam majlis itu (di atas). Pelakon itu tidak berjalan di permaidani merah pada majlis itu, dan Pakzad memotong orang itu di sebelahnya dari foto dia menyiarkan foto ke Instagram pakaian Diornya.

Terima kasih kerana pakaian badass @julezbryant & @dior

Siaran yang dikongsi oleh isabel pakzad (@isabelpak) pada

Graduan Penn State yang berusia 24 tahun kini merupakan pelajar siswazah di University of Southern California, di mana dia mendapat Sarjana dalam Reka Bentuk Bersepadu, Perniagaan, dan Teknologi.

Jadi bernasib baik kerana telah membuat kenangan yang tidak dapat dilupakan hari ini ��

Siaran yang dikongsi oleh isabel pakzad (@isabelpak) pada

Ini secara harfiah merupakan dunia mimpi

Siaran yang dikongsi oleh isabel pakzad (@isabelpak) pada

Berdasarkan akaun Instagramnya, dia juga pengembara dunia yang berpengalaman, walaupun kami tidak tahu sama ada dia telah mengambil perjalanan ini dengan Franco, kerana dia tidak pernah muncul di media sosialnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 27 =

map