Stephen Colbert’s Favorite Game of Thrones Character Might Surprise You

Stephen Colbert penuh dengan kejutan. Tuan rumah larut malam, yang dipaparkan di dalamnya InStyleIsu bulan September, mengagumkan skrin TV kami hampir setiap malam, tetapi ternyata ada banyak yang kita tidak tahu tentang lelaki lucu itu. Untuk satu, dia suka fiksyen sains dari tahun 1940-an dan ’50-an. Dan kegemarannya Game of Thrones watak agak menarik.

Colbert sedang membaca buku kelima dalam siri George R. R. Martin, A Dance with Dragons ($ 9; amazon.com). Dan sementara kebanyakan peminat akan menamakan watak kegemaran mereka sebagai Daenerys Targaryen, Jon Snow, atau mungkin juga Olenna Tyrell (R.I.P.), yang Late Show tuan rumah mempunyai pilihan biasa: Tyrion Lannister.

tk
Colbert dalam saman dua keping Tommy Hilfiger, baju Club Room dari Macy’s, Giorgio Armani tie, dan To Boot New York lace-up. Gambar oleh Miller Mobley.

“Anda mahu menjadi Tyrion, saya rasa,” katanya dalam video di atas. “Dia satu-satunya yang seolah-olah melihat apa yang berlaku.”

VIDEO: Filem Stephen Colbert Watches Setiap Masa Ia di TV

 

Tetapi jangan ambil kata kami untuknya: Dengarkan Colbert menerangkan pilihannya, mendedahkan buku-buku mana yang sedang berada di atas meja, dan lebih banyak lagi di dalam video di atas.

BERKAIT: Adakah Stephen Colbert Berlari untuk Presiden Real?

Untuk lebih banyak lagi daripada Stephen Colbert, pilih isu September InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 11 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 35 =

map