Sunt obsedat: Breakups sa fac machiaj punga

Benvenuto în “Sunt Obsedat”, un serial de video giornalieri cu Angelique Serrano, În stil„S direttore di bellezza. Controlați-vă toate seturile de produse pentru fiecare produs în parte și pentru produsele care nu au mai mult de abbastanza.

Certo, un borsa regalo fa il suo lavoro, un borda unoadorabile pe un trucco aggiunge un tocco personalizat un chiunque stia orez vendo il tuo regalo, che si tratti del compleanno di un amico o di una hostess di una festa a cui partecipi. Toate rolurile de frizioni de machiaj au fost perfecționate pentru fiecare confecționare a numeroaselor regale din belleză, care au fost făcute cu un pacchetti di lucidababra. Nu sunt solo riutilizabile, care sunt ideale pentru via viaggi, pentru produsele din lemn sau produse din lemn, care nu sunt brute de pe palete, care pot fi folosite pentru a le utiliza în mod inteligent. Inutile se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește unitățile de învățare și de muncă. 

io'm Obsessed - Make up bag Embed
Cortesia

Acquista $ 26; sephora.com.

Legat de: Sunt obsedat: Moisturizer senza olio di Neutrogena

Găsiți video-ul pe care doriți să-l utilizați în Serrano lo ama-E visita instyle.com/videos per più delle nostre ossessioni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 15

map