Sunt obsedat: Surreal Skin Foundation Wand di Surratt Beauty

Benvenuto în “Sunt Obsedat”, un serial de video giornalieri cu Angelique Serrano, În stil’s direttore di bellezza. Controlați-vă toate seturile de produse pentru fiecare produs în parte și pentru produsele care nu au mai mult de abbastanza.

Certo, un sacco di fondotinta en portano a termine il lavoro, ma Surratt Beauty Surreal Fundația Wand dona alla pe o singură copertă completă cu un tocco luminosità che rivaleggia con il tuo filtro fotografico preferito dai social media. Cosa distingue questo fondamento? Insieme alla sua finitura leggera e demi-matte, la formula de la Surratt Beauty, dotata cu un propriu aplicator, este o fundatie reală și anidatoasă pentru toate părțile. Basta premere verso l’alto sul fondo della bacchetta datorită voltajului pe rilasciare la cuantificarea perfecțiunii fondului de lucru pe un set de spazzolarle pentru o aplicație ușoară și uniformă. Una carnagione suprareală è solo una delle 15 sfumature più lontane.

io'm Obsessed 2 Embed
Cortesia

Acquista $ 65; net-a-porter.com.

Asociat: Sunt obsedat: Becca’s Shimmering Skin Perfector Luminoso arrossisce

Găsiți video-ul pe care doriți să-l utilizați în Serrano lo ama-E visita instyle.com/videos pe altri nostri preferiti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 78

map