Sunt obsedat: Urban Decay Naked3 Paletă de fard de obraz

Benvenuto în “Sunt Obsedat”, un serial de video giornalieri cu Angelique Serrano, În stil„S direttore di bellezza. Controlați-vă toate seturile de produse pentru fiecare produs în parte și pentru produsele care nu au mai mult de abbastanza.

Decaderea Urbană a fost dezvăluită în versiunea superioară a filmului Naked, cu ocazia lansării Naked3 spara per l’oro rosa-oro, cioè. Questo compatto è dotato di 12 sfumature color rosa che ti permettono di tamponare le palpebre con qualsiasi cosa, da o campione opaco adeguato al giorno un colore scintillante pronto per la festa. Includeți un pennello a doppia faccia, utilizați produsul pentru a nu fi solo veniți în prevenire, faceți clic pe eyeliner provato vero. Pregătiți o scorță de preț, vin Serrano ha fatto più e più volte.

io'm Obsessed - Angelique - Urban Decay EMBED
Cortesia

Acquista 54 dolari; sephora.com.

Asociat: Sunt obsedat: Gwen Stefani Fata de ochi Paleta de Urban Decay

Găsiți video-ul pe care doriți să-l utilizați în Serrano lo ama-E visita instyle.com/videos per altre nostre ossessioni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map