Teman lelaki Gigi Hadid: Satu garis masa Romances Pastinya

Apabila Gigi Hadid suka, dia sangat mencintai, dan dia tidak malu membiarkan peminat dalam hubungannya dengan ‘gram. Begitulah keadaan semasa hubungannya dengan Zayn Malik, yang kedua-dua mereka mengumumkan Selasa secara rasmi selepas dua tahun bertarikh.

Berita-berita yang dihantar peminat menjadi tizzy selepas kedua-dua kenyataan dikeluarkan selepas perpecahan. “Gigi dan saya mempunyai hubungan yang sangat bermakna, penuh kasih sayang dan menyeronokkan dan saya mempunyai penghormatan dan pemujaan yang besar untuk Gigi sebagai seorang wanita dan rakan,” tegasnya. “Dia mempunyai jiwa yang luar biasa, saya berterima kasih kepada semua peminat kami untuk menghormati keputusan yang sukar dan privasi kami pada masa ini, kami berharap berita ini dapat datang dari kami terlebih dahulu.

Hadid tidak lama lagi memaparkan haknya selepas dia melakukannya.

Gigi Hadid
Robert Kamau / Imej GC

“Kenyataan yang terputus-putus seringkali kelihatan tidak masuk akal kerana tidak ada cara untuk meletakkan kata-kata yang mana dua orang mengalami bersama selama beberapa tahun .. bukan hanya dalam hubungan, tetapi dalam kehidupan secara umum Saya berterima kasih selama-lamanya untuk cinta, masa, dan pelajaran hidup yang Z dan saya berkongsi, “tulisnya. “Saya tidak mahu apa-apa tetapi yang terbaik untuknya dan akan terus menyokongnya sebagai rakan saya yang mempunyai penghormatan dan kasih sayang yang besar.” Bagi masa depan, apa yang dimaksudkan akan sentiasa ada.

BERKAITAN: Tunggu, Tidakkah Zayn Malik Dapatkan Mata Gigi Hadid yang Tatu di Badannya Sebelum Pembuangan Mereka?

Sudah tentu, sebelum bercinta dengan Malik, Hadid mempunyai cita-cita yang lain. Perhatikan semula pada masa lampau model.

Cody Simpson: Circa 2013 hingga 2015

Gigi Hadid Dating - Slide 1
Dave Lee / GC Images

Hadid dan bintang pop Australia mengakhiri hubungan mereka pada bulan Mei 2015 selepas berkahwin selama kira-kira dua tahun. Duo kerap kali muncul di Instagram bersama-sama dan di atas permaidani merah, boleh menoleh dalam keadaan mereka. Simpson terus memberitahu DuJour bahawa perpecahan mereka adalah baik. “Saya suka bekas teman wanitaku, saya selalu akan menjadi keputusan yang baik, bersama dan kita masih bercakap-cakap sekarang, tetapi perkara yang dipublikasikan itu membuatkan saya tidak selesa,” katanya. semua paparazzi dan barang-barang ini … sebaik sahaja kita berpecah, saya sedar bahawa saya telah tersesat dari siapa saya sebagai seorang yang keseluruhannya. Saya mahu menyimpannya dengan rendah dan memberi tumpuan kepada muzik saya. “

Belum disahkan – Lewis Hamilton: 2015

Gigi Hadid Dating - Slide 2
Gisela Schober / WireImage

Apabila Hadid muncul di Grand Prix Monaco dengan Hamilton dan dia terperangkap dengan lengannya di pinggangnya, khabar angin mula terbang bahawa kedua-duanya adalah item. Dia juga duduk bersamanya di Cinema Gala Against AIDS untuk amfAR (di atas) dan memasang snap Instagram dengannya. Dia menulis di dalam kapsyen: “Kami mencintai awak @lewishamilton Semua orang tahu kamu da juara #TEAMLH.”

Joe Jonas: 2015

Gigi Hadid Dating - Slide 3
ESBP / Star Max / Getty Images

Ia adalah percintaan ringkas, tetapi ia berlaku. Kembali pada tahun 2015, pasangan itu bertarikh kira-kira lima bulan sebelum mereka memanggilnya berhenti pada bulan November tahun itu. Semasa hubungan mereka, Cara Delevingne memberi mereka nama panggilan G.I. Joe, walaupun memaparkan snap Instagram Hadid dan Jonas dengan kapsyen, “Memperkenalkan G.I Joe.” Hadid bermain-main dengan memeluk moniker itu apabila dia melangkah masuk ke L.A. dengannya memakai tee putih yang dibintangi dengan “G.I.”

��❤️��❤️��❤️��❤️�� memperkenalkan G.I. JOE �������� @joejonas @gigihadid #GIJOE

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cara Delevingne (@caradelevingne) pada

Zayn Malik: 2015 hingga 2018

Gigi Hadid Dating - Slide 4
Stephane Cardinale / Corbis / Getty Images

Tidak lama selepas Jonas dan Hadid menamatkan hubungan mereka, model itu mula berkencan dengan Malik, yang disahkannya melalui Instagram pada bulan Disember. Mereka tidak malu-malu untuk menjadi orang awam dengan hubungan mereka (ingat debut permaidani merah mereka di Met Gala pada tahun 2016?), Tetapi ia tidak datang tanpa perjuangannya. Selepas tujuh bulan bertarikh, mereka dilaporkan bangkit-tetapi kembali bersama-sama dengan cepat. Dari sana, mereka menjadi fesyen merah permaidani merah dan bahkan dikhabarkan untuk terlibat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 3 = 7

map