Teman lelaki Katy Perry pertama memakai Cologne sama seperti Ex anda

Anda tidak boleh berantai Katy Perry dengan gaya tunggal. Sebagai salah satu popstars yang memerintah di dunia, penyanyi itu telah bereksperimen dengan segala-galanya dari rambut ungu pastel untuk memotong pita blonde platinum semasa dengan keyakinan yang tiada tandingannya-walaupun dia menyanyi tentang kebas-kebiasaan masyarakat terhadap isu-isu dunia dalam “Chained to the Rhythm” atau membayar penghormatan kepada wanita di negara asalnya dalam “California Girls.”

Ia meraikan keperibadian anda dengan menolak status quo masyarakat dan kekal sejati dengan diri anda sendiri yang merupakan inspirasi di belakang INDI, tambahan terbaru koleksi pengambilan wangi penyanyi itu. Bau baru ini ditempatkan dalam botol yang licin, berbentuk segi empat, monokromatik. Walaupun wangian itu kelihatan lebih dramatis berbanding dengan aroma penyanyi sebelum ini yang kotor, tidak ada apa-apa halus mengenai nota-notanya. INDI adalah campuran 11 jenis musk yang berlainan dengan nota atas manis plum oriental dan bergamot Itali. Perasaan hangat yang mengingatkan wanita dalam video kempen INDI di atas “keselesaan” dan “rumah”? Itu berkat kombo muguet segar dan kayu cedar putih yang bergaul dengan ambar dan vanila, nota latar belakang bau.

BERKAITAN: Katy Perry Hanya Mempunyai Haircut Terkecilnya Namun 

Kami bercakap dengan Perry untuk mendapatkan pandangan pertama eksklusif pada bau dia, yang dilancarkan hari ini di Walgreensfor $ 25. Tetap menatal untuk memeriksa INDI, dan untuk mengetahui apa yang haruman penyanyi itu dapat memilih dari orang ramai, ingatan aroma pertamanya, dan banyak lagi. 

Katy Perry Fragrance - 2
ihsan

Aroma baru anda INDI adalah lebih berkilau daripada aroma sebelumnya. Apa yang menarik minat anda menggunakan 11 bahan yang berbeza sebagai bahan asasnya? 

Saya telah melakukan gourmand dan aroma bunga, dan kasturi kepada saya masih feminin, tetapi ia bukan feminin tradisional. Hari-hari ini, saya lebih tertarik kepada pendekatan yang lebih androgynous terhadap perkara-perkara, dan saya rasa itulah botol ini sedikit wakilnya. Saya fikir musk sama dengan misteri. Saya fikir jika anda masuk ke bilik dan anda berbau misteri, orang akan mula bertanya dan memulakan perbualan. Oleh itu, anda boleh berkomunikasi, dan mungkin juga, memenuhi cita-cita hidup anda. 

Itu betul. Anda tidak mahu memberikan semuanya sekaligus kerana anda tidak mempunyai apa-apa untuk belajar tentang seseorang. 

Betul.

Botol INDI banyak kurang kitschy dan suka bermain daripada aroma sebelumnya. Apa yang membuat anda mengambil pendekatan yang lebih minimalis dan melihat dengan aroma ini? 

Saya akan sentiasa terus melakukan perkara yang mempunyai sedikit kitsch kepadanya dan humor, tetapi saya mahu pergi sedikit minimalis kali ini kerana saya fikir kita berada di sedikit dunia sekarang ini di mana ia mengenai garis-garis bersih, minimalisme, dan kurang lebih, walaupun saya jenis wanita “lebih banyak lagi”. Botol ini lebih muda dan lebih segar dan mewakilinya. Saya fikir ini mungkin bau kegemaran saya yang pernah saya buat. Sudah tentu, saya suka semua yang saya buat, tetapi wangi ini adalah yang saya dapati saya ingin dipakai dalam situasi sehari-hari. Saya mahu INDI menjadi sedikit lebih berasaskan seni dan bukannya kitschy, walaupun saya suka Killer Queen ($ 26; walgreens.com) kerana botolnya sangat cantik di sisinya dan berasa sangat mahal. Ini masih terasa sangat mahal dan berat, tetapi ia lebih bersih dan minimalis, yang saya rasa mewakili zaman sekarang. 

Katy Perry Fragrance - 1
ihsan

Video kempen untuk INDI mempersembahkan cerita tentang segelintir penyampai wanita yang menginspirasi. Bagaimana anda memilih memilih wanita ini untuk menjadi sebahagian daripadanya? 

Salah satu yang mendedahkan mengenai INDI adalah bahawa ia tidak “indie” seperti dalam “hipster”. Ia adalah INDI seperti dalam “individu,” dan saya fikir ada sesuatu yang indah tentang menjadi individu dan berbeza. Saya fikir kita semua menyedari dan sampai pada kesimpulan bahawa kita semua berbeza di planet ini bersama-sama. Sehingga NASA membawa kami ke Marikh, kami hanya mempunyai satu tempat untuk hidup dan kami perlu bersama. Saya mahu memilih kumpulan eklektik wanita yang kuat, berkuasa, dan mewakili semua orang yang berbeza. Kumpulan wanita ini mewakili perbezaan bersama. Ada Ren Spriggs yang model transgender, Blake Von D yang tinggal di Chicago dan dalam fesyen dan seorang peguam, Marilyn Rondón adalah seniman di Venezuela, Felicity Hayward dari London adalah aktivis badan, dan Brianna Lance adalah seorang pemuzik di New York. 

Saya bertemu mereka semua, tetapi saya dapati mereka dengan pergi ke dalam talian dan melihat apa yang mereka ada di sana. Kemudian kita jenis sejuk-memanggil mereka dengan menghantar mesej mereka di Instagram dan perkara-perkara seperti itu untuk melihat jika mereka mahu menjadi sebahagian daripadanya. Saya mahukan kumpulan yang inklusif dan saya fikir mereka mewakili itu. Ia bukan tentang seorang wanita, tetapi ia seperti “Saya setiap wanita, semuanya dalam diri saya,” ia bukan satu keadaan wanita.

BERKAITAN: Anugerah Muzik Video MTV Hanya Memasuki Tuan Rumah Utama: Katy Perry 

Berputar kembali ke aroma, apa ingatan haruman yang paling jelas? 

Saya mempunyai dua daripadanya. Kawan pertama saya yang saya bertarikh yang saya berikan kepada semua ketika saya berusia 17 tahun memakai Acqua di Gio oleh Giorgio Armani. Sehingga hari ini, sudah beberapa kali di mana saya telah melangkah ke lif yang penuh dan seseorang akan memakai Acqua di Gio, dan ia segera akan membawa saya pulang ke teman lelaki pertama saya. 

Ingatan aroma pertama saya adalah bau lampin segar saya dan ibu saya meletakkannya pada saya. Mereka mempunyai cetakan Mickey Mouse biru dan merah sedikit. Saya teringat serbuk bayi dan cara lampin sebenar berbau. Itulah kenangan yang cukup awal dalam dirinya sendiri, tetapi untuk sebab tertentu ia jelas kepada saya. 

Anda mempromosikan salah satu lagu baru anda “Bon Appétit” dengan guratan seni di The Whitney di mana anda menjadi sebahagian dari pesta penuh makanan, apa makanan yang dapat anda bau selama-lamanya dan tidak sakit?

Ketika saya bau bawang putih memukul kuali, saya seperti “Adakah cuti itu?” Ia membuatkan saya berasa begitu selesa apabila seseorang mula memasak bawang putih. Ia seperti makan malam isyarat sedia dan terdapat sesuatu yang sangat penting mengenainya. 

Vanilla juga. Vanila di INDI saling berkaitan dengan 11 jenis yang berbeza, dan kita semua tahu vanila adalah afrodisiak dan menarik untuk dicium pada seseorang. Itulah sebabnya saya mahu menjalin hubungan dengan musket yang berbeza untuk memberikan sedikit rasa manis. Saya telah memakai vanila dalam pelbagai bentuk sejak saya berumur 11 tahun. 

Haruman ini adalah mengenai memupuk keperibadian anda. Apakah beberapa ritual penjagaan diri dan kesejahteraan yang anda bersumpah pada ketika anda merasa sedih untuk membuat anda merasa kuat. 

Saya telah mengamalkan meditasi transendental selama lebih dari 5 tahun. Gabungan itu, dan sekarang saya melakukan yoga, yang indah. Saya tidak pernah melakukan yoga kerana saya tidak faham dan saya fikir ia membosankan dan perlahan. Kebenaran perkara ini adalah saya belum bersedia untuk itu. Saya mempunyai sedikit minda yang terlalu aktif dan kadang-kadang ia boleh menjadi terlalu aktif jadi saya litar pintas. Dengan yoga, saya terpaksa berhenti berfikir tentang 100 perkara dan fokus pada keseimbangan. Satu titik pusat, jadi saya boleh membawa kakiku ke posisi yang saya mahukan. Jadi, ia benar-benar membuat saya menumpukan secara individu dan sepenuhnya dalam satu perkara dan membawa saya hadir kerana saya sentiasa merancang untuk masa depan, sama ada untuk lawatan atau sebagainya. Yoga menjadikan anda hidup pada masa ini kerana jika tidak, anda akan jatuh dari kekurangan keseimbangan. 

Itu dan meditasi transendental, yang saya telah bicarakan dalam banyak kapasiti. Meditasi transenden benar-benar membuka fikiran saya. Apabila saya melakukannya, saya merasakan saya dapat mengakses pelbagai laluan saraf yang berbeza yang disekat atau kabur dan penuh dengan sarang labah-labah. Saya mempunyai beberapa idea kreatif terbaik saya dari itu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map