The One Food Kimberly Snyder Says You Need In Your Postpartum Diet

Bagi ramai wanita, keibuan adalah salah satu rahmat terbesar hidup. Tetapi mana-mana ibu baru akan bersetuju bahawa kehamilan mengambil tol pada badan-tidak mengejutkan, mengingat anda hanya menghabiskan sembilan bulan yang tumbuh manusia lain.

Jadi, setelah melahirkan kegembiraan berharga anda, bagaimanakah anda dapat kembali ke landasan? Untuk mendapatkan beberapa jawapan, kami duduk untuk berbual dengan pemakanan, guru kesihatan, dan New York Times pengarang terlaris, Kimberly Snyder, yang baru-baru ini menjadi seorang ibu sendiri. Tatal ke bawah untuk mengetahui apa yang dia katakan adalah perkara terbaik untuk mommas baru untuk dimakan yang akan membantu mereka melantun semula.

VIDEO: Portney Whitney Dapat Nyata Tentang Kehamilan Kehamilan

Kerana kehamilan melemparkan hormon anda daripada memukul dan menggeser kedudukan perut anda, pencernaan boleh mendapatkan semua jenis kacau. “Satu perkara untuk ibu-ibu baru yang saya rasa benar-benar penyembuhan postpartum adalah sup,” kata Snyder. “Sup benar-benar pemanasan dan mudah dicerna, ia penuh serat, ia sihat.”

BERKAITAN: Sup Sedia untuk Minum Yang Sempurna Apabila Anda Pergi

Sup juga hebat kerana ia adalah sesuatu yang mudah untuk memasukkan bahan-bahan lain yang bermanfaat kepada. “Kami boleh menambah herba-metabolisme-dan-penghadaman herba yang sangat baik seperti halia, seperti lada hitam segar, seperti cumin, seperti kunyit, seperti semua rempah dan herba ini, yang memelihara ibu baru,” kata Snyder. Kami tidak akan mengatakan tidak kepada jenis superfoods.

Satu lagi aspek besar keibuan adalah penyusuan susu ibu, dan begitu banyak ibu-ibu baru mengetahui dengan cepat, itu bukanlah satu kesenangan yang mudah. “Sup sangat baik untuk menyusu, sangat bagus untuk penyusuan susu,” jelas Snyder. “Dalam sup, kita juga boleh menambah minyak kelapa dan kita boleh menambah lemak tertentu, yang juga sangat penting untuk pengeluaran susu ibu yang tepat.” Sup benar-benar melakukannya! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 66

map