Tiffany & Co.. Tinjauan Super Bowl Commercial Defines Glam-Watch oleh Lady Gaga

Ketua acara Super Bowl tahun ini meletakkan wanita di Lady Gaga.

Bintang pop berusia 30 tahun telah secara rasmi menandatangani sebagai wajah baru jenama perhiasan New York yang bertingkat Tiffany & Co. Dipotret oleh David Sims dalam portfolio hitam dan putih yang elegan, bintang Gaga dalam kempen baru yang berpusat di sekitar Tiffany HardWear, kumpulan koleksi untuk debut pada musim bunga.

Kempen Gaga amat penting kerana syarikat perhiasan yang melancarkan kempen selebriti pertama dengan Elle Fanning dan Lupita Nyong’o baru-baru ini tahun lalu-ditetapkan untuk menjalankan komersial Super Bowl untuknya. Dalam iklan tersebut, artis N.Y.C. yang dilahirkan dan dibesarkan membahas hubungannya dengan jenama ikonik dan mengapa dia suka dengan koleksi baru itu. Klip 60 saat akan disiarkan semasa Super Bowl LI, yang berlangsung Ahad ini, 5 Feb, di Stadium NRG Houston.

“Di New York, anda dilahirkan dengan mengetahui bahawa Tiffany adalah yang terbaik dan di sinilah sihir berlaku. Jenama itu adalah muktamad dan ikonik, namun terus mendorong dan berkembang dengan masa, “kata Gaga dalam satu kenyataan. “Kepada saya, Tiffany mewakili perhiasan Amerika yang abadi.”

Bercakap tentang perhiasan itu sendiri, koleksi Tiffany HardWear yang baru itu kelihatan seperti ia bernilai menjimatkan. Dengan keping yang boleh didapati di kedai-kedai April 28 dan dalam talian pada 2 Mei, ia termasuk rantai, pendants, cincin, dan anting-anting yang diilhamkan oleh gelang unisex yang dibuat pada tahun 1971.

BERKAITAN: Lady Gaga Telah Merancang Prestasi Super Bowl Sejak Umur 4

Tiffany & Co. sebenarnya mempunyai penglibatan yang panjang dengan Super Bowl: Pasukan NFL yang memerintah mengambil rumah Vince Lombardi Trophy, yang rumah itu dibuat untuk setiap 50 tahun yang lalu.

Akankah Gaga memakai permata Tiffany di pentas utama Ahad? Kami menjaga mata kita dikupas. Tonton pandangan menyelinap dari komersil di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − 25 =

map