Tonton Cast of Game of Thrones Bernyanyi “Saya Akan Bertahan” di Mash-Up Ini

Gloria Gaynor’s “I Will Survive” adalah salah satu lagu yang paling ikonik dan terkenal sepanjang zaman. Dan apabila kita berfikir tentang hidup kita berfikir … yang Game of Thrones pelakon?

OK, mungkin hanya orang yang kini tinggal. Tetapi walaupun Game of Thrones watak-watak tidak diketahui dengan jelas kerana keupayaan mereka untuk bertahan hidup, itu tidak bermakna mereka tidak boleh menyanyi bersama-sama dengan hit ini.

Pertunjukan itu telah meminati para peminat di tepi kerusi mereka kerana kesanggupannya untuk membunuh hampir semua orang, tetapi dalam penggambaran lagu yang dibuat oleh penggemar lagu Gloria Gaynor, pelakon itu seolah-olah mengakui keinginan untuk terus hidup menyanyi hati mereka.

Suntingan video YouTube bersama-sama memetik dari seluruh enam musim untuk membuat watak kelihatan seperti mereka sebenarnya menyanyi “Saya Akan Bertahan.” Ia adalah mash-up dalam nada yang sama seperti kompilasi tarian filem Walk the Moon yang popular, dan kami tidak dapat mencukupi.

VIDEO: Ed Sheeran Akan Pergi di Game of Thrones

Kegemaran kegemaran, dari Daenerys Targaryen ke Joffrey Baratheon, membuat lagenda dalam video itu kerana pelbagai lokasi Westeros muncul di skrin.

BERKAITAN: Game of Thrones Siaran Musim Baru 7 Foto

Kami berharap nasib yang terbaik kepada baki Game of Thrones pelakon: masih hidup. Mungkin nyanyian Gloria Gaynor akan membantu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 13 =

map