Tonton Cuale Kaley Gunakan Python Kuning untuk Saluran Britney Spears pada Pertempuran Sink Lip

A python, bola menghancurkan, dan banyak, banyak rambut palsu Donald Trump. Mereka adalah hanya sebahagian daripada skrip yang ditonjolkan semasa episod yang sangat luar biasa Battle Sync Lip Khamis malam, apabila Kaley Cuoco berhadapan dengannya Ringer Perkahwinan bintang bersama Josh Gad.

Untuk memulakan pusingan pertama, Cuoco mempamerkan abs absennya dalam bra sukan Calvin Klein dan potongan denim dan menumpaskan “Bitch Moving” Ludacris. Tonton klip prestasi Cuoco (termasuk twerking sedikit) di sini:

Kemudian ia adalah giliran Gad. The Beku bintang membawa Olaf dalamannya untuk menyanyi lagu manis Whitney Houston “Bagaimana Saya Akan Tahu” -dan juga memainkan tunduk gergasinya dari video muzik:

Bibir Sync Battle - Kaley Cucou - Embed - 2
Kelsey McNeal / Spike / Viacom

RELATED: Watch Channing Tatum Lakukan “Let It Go” sebagai BekuElsa dalam Battle Sync Lip Pratonton

Walaupun persembahan pertama yang mengagumkan, mereka tidak cukup mempersiapkan kita untuk apa yang akan datang. Untuk Pusingan 2, Gad pergi ke tempat yang sangat menarik dan kemudian terus pergi-dengan lagu Divinyls “I Touch Myself.” Pelakon (dan penari sandarannya) berpakaian seperti Donald Trump untuk melakukan trek yang racy. Pada satu ketika kamera memotong Cuoco ketawa sangat keras, dia berkata, “Saya tidak dapat merasakan wajah saya,” dan pengulas warna Chrissy Teigen juga mendapat tindakan dengan menggunakan pistol wang untuk meniup bil ke udara dari biliknya.

Bibir Sync Battle - Josh Gad - Embed - 4
Kelsey McNeal / Spike / Viacom

Penamat besar? Cuoco’s Big Bang Theory bintang bersama, Johnny Galecki, keluar juga berpakaian seperti Trump dan dia dan Gad terus maju.

Walaupun kesan Trump yang tidak dijangka Gad akan menjadi lebih sukar, Cuoco mempunyai rancangan hebat. Dia dipaku persembahan Britney Spears yang ikonik “I’m a Slave 4 U” di Anugerah Muzik Video MTV 2001, yang lengkap dengan tema hutan dan python kuning besar, nyata, hidup pada bahunya. (Selain itu, ia memberi peluang lagi untuk menunjukkan perutnya.)

BERKAITAN: Lihat Gambar Epic Kaley Cuoco dari Cast Friends Reunited

Tuan L.L. Cool J akhirnya memungut Gad pemenang-selepas semua, dia benar-benar keluar semua-tetapi dalam langkah seperti Olaf yang manis dia melepaskan tali pinggang kejuaraan dan memberikannya kepada Cuoco. Tonton Cuoco dan Gad melaksanakan “Saya Sentuh Diri Saya” dan “Saya Seorang Hamba 4 U” dalam video di atas.

Battle Sync Lip menyiarkan pada hari Khamis pukul 10 malam. ET pada Spike.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − = 46

map