Tonton Naib Pengetua Star Busy Philipps Memecahkan Kad Laporan Musim Panas yang Hebat

Jika hari Isnin anda turun ke permulaan yang lembap kerana anda tetap menonton perdana siri komedi gelap baru HBO Naib Pengetua, kamu tidak keseorangan. Bintang-bintang pertunjukan Danny McBride dan Walton Goggins sebagai Neal Gamby dan Lee Russell, dua wakil ketua bersaing untuk kedudukan teratas di sekolah menengah di Selatan selepas kepala sekolah (dimainkan oleh Bill Murray).

InStyle terperangkap Bandar cougar alum Busy Philipps, yang memainkan bekas isteri Gamby Gale, untuk mendapatkan sudu di siri ini, yang diciptakan bersama oleh McBride dan Jody Hill, otak di belakang Eastbound & Down. “Danny dan Walton memainkan dua pesaing, jadi seperti yang anda boleh bayangkan, kelakar akan berlaku,” kata Philipps. Dengan semangat akademik (dan persaingan), kami meminta Philipps untuk menilai beberapa trend musim panas yang paling besar, pertunjukan baru yang hebat, dan, sudah tentu, pengetua TV masa lalu dan sekarang. Tonton video di atas untuk dia bagaimana dia meletakkan mereka.

RELATED: Lea Michele Snaps Scream Queens Season 2 Menggoda dengan Taylor Lautner

Tangkap Naib Pengetua pada HBO Ahad pada pukul 10:30 pagi. ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 42 =

map