VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Lengan Tombol Seperti Blake Lively

Ia bukan rahsia yang Blake Lively kelihatan baik. Benar-benar baik. Sentiasa. Dan walaupun kita dapat membuangnya ke gen yang baik, kita harus memberi kreditnya di mana kredit perlu dibayar – pelakon itu adalah tikus gim biasa, bekerja secara kerap untuk mengukir badannya menjadi bentuk. 

Dalam video di atas, jurulatih lamanya, Don Saladino, pemilik Drive 495 di New York City, mengajar saya langkah yang dia lakukan pada Lively untuk mendapatkan lengannya yang tegang (tidak ada gaun strapless setakat mata dapat melihat yang tidak sesuai Hidup seperti sarung tangan). 

Kerana aktris itu mempunyai masa yang terhad dan jadual yang sibuk, Saladino suka membunuh dua burung dengan satu batu ketika datang ke latihannya, memastikan dia mendapatkan yang paling setiap menit dia mencurahkan ke sesi.

VIDEO YANG DIHUBUNGI: Cara Dapatkan Kaki Toned Seperti Kendall Jenner

 Semak video di atas untuk melihat langkah penuh yang berfungsi Biceps, triceps, belakang, dan bahu Lively – ditambah membantu dengan kestabilan dan postur. 

 

Dapatkan paparan yang dipaparkan pada InStyle’s Kim Peiffer di atas: Seluar Lululemon, gaya yang sama di lululemon.com; Tangki Alo, bandier.com; Kasut Adidas, enam02.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map