VIDEO: Cara Dapatkan Badan Seperti Blake Lively

 

Blake Lively banyak berlaku. Dia seorang ibu satu (dengan yang kedua dalam perjalanan), isteri, pelakon, usahawan, bintang gaya jalan-kita boleh pergi berjam-jam.

Tetapi apakah itu bermakna dia membuat alasan untuk keluar daripada bekerja? Sudah tentu tidak, kerana dia adalah Blake Lively …

Jurulatih lamanya Don Saladino, pemilik Drive 495 di New York City, mengajar saya langkah yang dia lakukan pada Lively untuk mendapatkan badannya yang kencang.

Kerana aktris itu mempunyai masa yang terhad dan jadual yang sibuk, Saladino suka membunuh dua burung dengan satu batu ketika datang ke latihannya, memastikan dia mendapatkan yang paling setiap menit dia mencurahkan ke sesi.

VIDEO YANG DIHUBUNGI: Cara Dapatkan Kaki Toned Seperti Kendall Jenner

Itulah sebabnya pelatih nikmat langkah yang dipanggil Windmill, yang berfungsi bahu dan lengan maks, tetapi juga serentak berfungsi sebagai glutes, hamstrings, dan inti untuk nada badan total. Lihat video di atas untuk melihat langkah penuh.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map