Vinyl Olivia Wilde Menjadi Bintang HBO: “Anda Akan Naked Seperti 50 Peratus Masa”

HBO telah memberi kami beberapa rancangan televisyen terbaik dalam tempoh 20 tahun yang lalu. Dari The Sopranos kepada Seks dan Kota kepada Game of Thrones kepada Kanak perempuan. Semua pertunjukan ini agak berbeza, tetapi sesuatu yang semua mempunyai persamaan? Bogel. Olivia Wilde bercakap tentang ini dengan Seth Meyers Malam lewat dengan Seth Meyers pada hari Khamis kerana membesar, mereka berdua telah mengenali HBO sebagai “rangkaian dengan bogel.” Meyers mengucapkan tahniah kepada Wilde kerana dia baru-baru ini menyertai pangkatnya dengan siri HBO barunya Vinyl, yang sudah tentu memerlukannya untuk telanjang. “Ya, saya kena buat-Lucky saya!” katanya dengan sindir.

BERKAITAN: Cinta Olivia Wilde untuk Beyoncé Telah Mencapai “Pukulan Demam”

“Apabila anda pergi ke pertunjukan HBO, apakah harapan anda?” dia tanya. “Bahawa anda akan telanjang seperti 50 peratus masa, tetapi itulah hadiah yang diberikan oleh HBO kepada golongan muda yang dapat bertahan cukup lama untuk melihat buah dada,” kata Wilde. Wilde teringat tinggal sangat lewat sebagai seorang kanak-kanak untuk menonton rancangan itu Seks Real. “Tetapi sekarang Vinyl menyediakan bahawa pada pukul 9 pagi, jadi anda tidak perlu bersabar sehingga lewat, “katanya.” Anak-anak membesar dengan cepat hari ini. Mereka tidak mempunyai masa, “katanya.

Tonton Wilde bercakap lebih lanjut mengenai menjadi telanjang Vinyl dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map