Watch Blake Lively’s Hairstylist Buat Updo Tanpa Single Bobby Pin

Kita semua ada di sana; anda pergi untuk menarik rambut anda ke dalam ekor kuda dengan satu tali leher rambut yang anda pakai untuk kekosongan-yang anda pakai di sekitar pergelangan tangan anda sepanjang hari-dan seperti itu, ia terkunci. Dan tentu saja, kerana hubungan rambut berakhir dalam realiti alternatif yang sama yang dilakukan kaus kaki, itu satu-satunya yang anda miliki. Tetapi jangan hairan-Blake Lively yang hairstylist, Rod Ortega, hanya mengisi kami di salah satu hacks rambut perjalanan yang paling berubah-ubah yang pernah kami dengar.

Masih di bilik hotel itu? Ambil kit jahitan. Sesetengah alat rambut terbaik di luar sana bukan alat rambut tradisional sama sekali. Ortega mengatakan bahawa anda boleh menggunakan benang untuk mengamankan jalinan berantakan dengan lancar, atau membuat topknot yang dibatalkan dalam hanya beberapa minit.

BERKAITAN: Setiap Produk Single dalam Talian Kecantikan Baru Ini $ 3

Tonton Ortega memberikan helahnya pergi, dan salinkannya untuk diri sendiri pada kali berikutnya anda ingin membuat gaya rambut bebas daripada pin bobby atau hubungan rambut, atau mungkin apabila anda tidak mempunyai pilihan lain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 − 61 =

map