Yanic Truesdale Menguji Pengetahuan Gadis Gilmore beliau dengan Permainan Trivia Muktamad

Pada Gilmore Girls, Yanic Truesdale menyampaikan satu-liners yang tidak terkira banyaknya sebagai peminat Dragonfly Inn yang berkeliaran Perancis. Dan dengan siri ini dijangka kembali dengan empat episod musim yang baru pada Netflix akhir bulan ini, kami memutuskan untuk meletakkan ingatan Truesdale mengenai Stars Hollow untuk ujian ketika dia baru-baru ini dihentikan oleh InStyleHQ untuk berbual tentang kebangkitan semula. Dari petikan Michel yang tidak dapat dilupakan kepada bilangan blueberry yang dia suka dalam penkeknya, kami mempersembahkan Truesdale dengan beberapa soalan spesifik watak yang boleh pergi bahkan yang paling setia Gilmore Girls kipas.

Tekan mainkan di video di atas untuk melihat bagaimana dia menari, dan pastikan untuk menguji diri anda di sepanjang jalan untuk memastikan anda berada dalam bentuk cepat bercakap atas untuk kebangkitan semula pameran.

BERKAITAN: Milo Ventimiglia’s Favorite Thing About Playing Jess on Gilmore Girls

Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan melancarkan pada Netflix Nov 25.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 20

map