Questo cocteil fruttato ti farà sentire veni se fossi in vacanza

Care este diferența dintre vacanțe în spiaggia? Essere struggente per una bevanda fruttata, servita in un ananas scavato? Immaginare la sabbia tra le dita dei piedi e i capelli perfetti e salati? Probabil, nu mai mult decât un moment de sacrificiu pe indulgere într-un cocktail esotico. A L’ora più felice, un bar di N.Y.C. cu excepția cazului în care ar fi trebuit să meargă cu un cheeseburger, un socialist și un barocist Jim Kearns. Ananasul Express, care este un pahar ananas și salvie, “este o pensie pentru un espresso care se îmbracă ușor, o prescrisă a condusului atmosferic.” Întrebarea este că este vorba despre evocarea unei sensibilități esențiale, care ar putea fi, probabil, una delle ragioni principali per cui la Tiki è inizialmente diventata prominente intorno al periodo della Seconda Guerra Mondiale “, aferma Kearns. Prepara ricetta qui sotto, aggiungi alcune sfumature e preparate per un total de relaxare.

RELAZIONATO: Cocteilul de ciocolată se găsește într-o bicicletă

Ananas expres

ingredienti

2 oz di spirito (consigliato Avua Prata Cachaca [$ 30; drinkupny.com], Zacapa Rum [$ 44; citywinecellar.com], o Puebla Viejo Blanco Tequila [$ 20; astorwines.com])
3/4 oz de succo di var
3 oz di miele
1 oz de succo d’ananas
Guarnizione foglia salvia

RELAZIONATO: Cocteilul de băuturi în aer liber

Indicazioni

Se agită și se filtrează roșu. Guarnire con foglia di salvia. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 9 =

map